Citat:
În prealabil postat de urzicuta
draga dillema,dintotdeauna familia mea(mama,tata)au avut bani,mi-au oferit si imi ofera foarte mult-ei au o afacere-nu sunt invidioasa pe cei care au bani,mi-e ciuda (si asta nu ai inteles)cand vad cat suflet pune sotul meu in misiunea lui ,cat de rau se simte ca nu poate sa ne ofere un trai decent el si nu parintii nostri si cum este batjocorit,cum i se fac multe nedreptati..ai auzit de stapanul care opreste plata lucratorului..cam in situatia asta se afla el si tare mult mi-ar place sa deschida cineva un topic despre preotii parohi(spre supararea lui Cristiboss,nu intamplator boss)....ma opresc aici.
|
Nu noi suntem aici sa ne judecam unii pe altii ci D-zeu. Preotii care se imbogatesc pe spinarea unora sau altora pe hotie (cu toate ca nu cred, faptul ca slujesc in altar este o responsabilitate mult prea mare sa tina im propriile maini Sf. Eufaristie cu mainile "murdare") vor avea rasplata lor nu iti fie teama. Iar sotul tau va avea rasplata binemeritata. Ce sa ii faci daca altii (care au devenit bogati) au stiut sa isi foloseasca darurile...acum depinde in ce scop. D-zeu e sus! nu avea grija. Nu iti mai supara duhul cu problemele altora ca deja le ai pe ale tale. Roaga-te la D-zeu sa te ajute si nu purta gandul altora ca au si ei acelasi D-zeu.