Subiect: Atentate in Oslo
View Single Post
Vechi 25.07.2011, 10:36:49
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Faptul că ministerul sănătății (apropos, e o mârlănie cât tine de mare să folosești majuscule într-un loc iar în altul nu, știi tu unde!) e subfinanțat, e cumva vina credincioșilor sau a celor care (vremelnic) conduc țara?
Exact ce spuneam. Mai degraba construiti biserici decat sa puneti detectoare de fum in maternitati. Evident nu o sa recunoasteti ca sunteti de vina si o sa dati vine pe altii pe care tot voi i-ati votat si care au un comportament la fel de credincios. Sau poate vrei sa spui ca tu daca erai ministru spuneai ca nu se mai finanteaza bisericile pana nu avem spitale ca-n Austria de exemplu unde se trateaza preotii mai bazati? Ti se pare normal ca intr-o tara in care sanatatea este mult subfinantata dar se construiesc biserici in prostie preotii sa se trateze la Viena? Asta este rationamentul religios de care spuneam ca e nociv. Sau poate peste 99% din romani s-au ingramadit sa dea 2% din impozit SMURD-ului si nu stiu eu! Eu n-am auzit decat de imbulzeli la moaste si aghiazma!

Last edited by ai2; 25.07.2011 at 10:38:52.
Reply With Quote