View Single Post
Vechi 25.07.2011, 12:56:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de planoristul Vezi mesajul
Doamne ajuta ,incepem o noua saptamina.Am inceput o cura de 50 de zile cu oua de prepelita,pentru hepatita cronica.Sper ,cu ajutorul lui Dumnezeu sa-mi fie de folos..Sanatate tuturor.Multumesc celor care me-au raspuns.
Uitati care e problema..daca este hepatita B, nu prea exista tratament naturist pentru asa ceva.

Virusul care este in sange, distruge incet dar sigur ficatul (celulele hepatice).
Desigur, prin regim alimentar un ficat chiar distrus poate da impresia ca functioneza corect (chiar in analize) nefiind solicitat din cale afara.

In schimb, situatia se poate inrautati brusc si dramatic, atunci cand nu mai exista suficiente celule hepatice care sa indeplineasca functiile necesare organismului.

Daca virusul este eliminat (prin tratament alopat, interferon, etc), ficatul isi poate reveni intr-o anumita masura.

Pentru sanatatea dvs. grabiti-va sa stabiliti cauzele hepatitei care o aveti, daca este de origine virala va trebuie neaparat un tratament medicamentos altfel consecintele sunt dramatice.

Nu cred ca vreti sa ajungeti in situatia in care ultima solutie sa fie transplantul.
Reply With Quote