Cipri85,
Userul dinaintea ta care a venit cu aceleasi acuzatii mincinoase ca si tine a fost invitat, la fel ca si tine, sa-si sustina acuzatiile cu probe, adica cu citate din cele spuse de mine. Acela s-a oprit. Doar tu ai continuat sa arunci cu acuzatii mincinoase fara a putea sa le dovedesti prin citate din cuvintele mele. Asa ca nu te mai ascunde dupa ceilalti.
Si tribunalele omenesti care nu au atins desavarsirea judecatii Domnului, judeca pe baza de probe, demonstrabile, numai tu arunci cuvinte in vant.
Tot ce am afirmat am afirmat din Biblie si am argumentat. Si nu anuleaza deloc credinta ortodoxa, ci credinta ortodoxa stie doar cum se vor mantui ortodocsii, ori aici este vorba despre mantuirea paganilor care a fost explicata oricum de Ap. Pavel inaintea mea. Nu am adus eu nimic nou, ci am afirmat exact aceleasi lucruri ca si el.
Cat despre completarea despre Euharistie, este perfect adevarata, insa cine nu cere crezand ca nu mai are ce afla, iata ca nu primeste. Oricum este posibil sa o gasesc in ceva rugaciuni ortodoxe uitate prin vreo carte.
Si degeaba te lauzi ca stii ce a scris Sf. Ioan Gura de Aur daca habar nu ai de treaba cu copiii. Asta-i mandrie, sa crezi ca stii tu totul si nu ai de ce intreba. Asa ca ramai in atotstiinta ta.
Last edited by Adriana3; 25.07.2011 at 18:01:01.
|