View Single Post
Vechi 25.07.2011, 19:21:05
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu m-am oprit din acea cauza, ci pentru ca nu imi pierd timpul sa citesc toate erorile pe care le scrii. Stiu ce conceptii ai si stiu ca din mandrie nu o sa vrei sa afli adevarul.
Ceea ce propovaduiesti tu e o noua religie, a ta. Noi sunte de religie ortodoxa, singura mantuitoare. In religia asta a ta, adrianism sa-i spunem, ai inventat o noua invatatura, bazata pe conceptiile tale despre divinitate. Pentru aceasta talcuiesti Sfintele Scripturi in cheia ta, ca sa se potrivesca cu ce crezi tu. Nu esti doar tu, sunt mai multi cu aceste conceptii, fac parte din noua era, noua ordine si religie care se incearca a fi propagata. Acesta este New-Age. Fara sa stii tu esti adepta fidela a acestor conceptii, capatate probabil din lecturi sau ascultand alte pareri.
E bine de stiut ca nu faptul de a aduce marturii mincinoase pe care nu le poti demonstra te-a oprit.
Draga Catalin, tu esti cel care interpretezi aiurea pentru ca ai zis ca Judecata Domnului dupa fapte (cap. 25 de la Matei) se va face in cazul paganilor pentru a stabili o pedeapsa mai mare sau mai mica in Iad, in timp ce Iisus a zis ca o va face pentru a separa caprele la stanga care vor merge in Iad de oile la dreapta care vor merge cu El in Imparatie. Eu nu am facut altceva decat sa redau cuvintele Domnului in timp ce tu ai dat interpretarea ta absolut originala, ba chiar m-ai acuzat ca as tine Legea Veche de parca pe de o parte eu as fi scris capitolul 25 de la Matei si eu as fi decis cum sa se faca Judecata, si pe de alta parte de parca eu as confunda faptele Legii Vechi cu Noul Legamant si nu tu.
Asa ca draga Catalin, tu esti care interpretezi, si nu o sa gasesti nicaieri ca Domnul va judeca altfel decat dupa faptele iubirii aproapelui la Judecata finala. Singurul lucru pe care o sa il gasesti este faptul ca cei care au in plus si cunoasterea lui ca Fiu al lui Dumnezeu nu vor mai fi judecati asa cum si viceversa, cei care il vor cunoaste si vor face chiar minuni in numele Lui dar nu au faptele iubirii, vor ajunge la Judecata si prin Judecata vor ajunge la stanga Lui, in Iad. Toate acestea le gasesti in Biblie, varianta ta insa nu.
Numai bine!
Reply With Quote