View Single Post
Vechi 25.07.2011, 23:37:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Incep cu perele. Te rog sa-mi indici o sursa unde pot sa vad scris ca e adevarata afirmatia pe care o sustii. Pana atunci, sa vedem proprietatile, beneficiile si recomandarile terapeutice ale perelor:

Perele, un deliciu sanatos de toamna

Aromate si zemoase, perele reprezinta un desert delicios, dar si un remediu natural de toamna. Fiind foarte raspandite in acest sezon, ar fi pacat sa nu profitam de beneficiile pe care ni le ofera. .....Sursa:Farmaciata.ro
Melisa draga... Perele - favorizeaza piatra la rinichi. Ceea ce doresc sa va impartasesc am dobandit de la un om in varsta de 63 de ani (care chiar are barba alba - si nu glumesc cand o spun, o spun cu simt de raspundere). Acest om a experimentat si a studiat cam 35 ani pe aceasta tema. A ajutat sute sau chiar mii de oameni sa se vindece de diferite boli (incepand de la boli simple si pana la cele mai compilcate - pe care medicina clasica nu reuseste sa le rezolve). Eu sunt unul pacientii lui ...din spital am iesit bolnav cu multe deficiente. Dupa 6 luni am reusit sa inving boala, mai exact analizele mi-au iesit perfect (nu a fost ceva foarte complicat - o insuficienta renala care ar fi putut duce la dializa - asa mi-au spus doctorii din spital). Dupa ce am iest din spital m-am indreptat spre acest natrist care mi-a spus, mi-a dat acelasi dignostic dat si de doctori (insuficienta renala)...doar ca el mi-a spus si cauza (un ficat lent) care mi-a cauzat o acumulare mare de toxine in rinichi. Cand am iesit din spital aveam trigliceridele si colesterolul foarte mari....desi ficatul meu era sanataos dupa anaaizele doctorilor. Eu cred ca experienta lui e mai puternica decat orice sursa gasita pe internet. El a citit carti, a stat pe langa alti mari naturisti (Popa Valeriu), a stat pe langa calugari...deci este crede-ma un om cu experinta si credinta in Dumnezeu.

Nu am sa caut si nici nu am sa ma straduiesc sa-ti caut o sursa .....stii e ca si cand ai merge la un preot si i-ai cere ca tot ce iti spune sa iti arete o dovada/sursa in scris. Sursa in scris - ti-am transmis-o eu "un dar pe care doresc sa il fac dar".
Reply With Quote