View Single Post
Vechi 26.07.2011, 01:55:32
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Cipri85,
Din nou marturii mincinoase pe care nu le dovedesti cu citate din cuvintele mele. Avand in vedere ca ti-am cerut de atatea ori sa dovedesti prin citate din cuvintele mele acuzatiile aduse de tine, si iata ca nici acum nu ai facut-o, eu consider defaimare cu rea intentie din partea ta.

Cat despre scuturatul prafului asa este, cei care nu primesc Cuvantul Domnului pentru a se cai de pacate si a lua Calea cea buna a iubirii cu faptele ei, aspru vor fi judecati. Insa nu despre acestia este vorba aici, ci despre cei la care nu le-a propovaduit nimeni pe Iisus. Din acestia sunt oameni buni si rai, unii asculta Legea iubirii pusa in inimile lor si altii nu. Despre acestia este vorba, la Judecata cei care l-au imbracat pe Hristos (adica pe aproapele), i-au dat sa manance lui Hristos (adica aproapelui) etc il vor auzi pe Judecator zicandu-le sa treaca la dreapta Lui pentru ca L-au hranit si imbracat. Iar ei vor fi foarte mirati intreband cand au facut toate acestea, tocmai pentru ca ei nu sunt crestini ca sa stie ca de fapt atunci cand au facut toate acelea, lui Hristos i-au facut. Ei nu au stiut, dar Judecatorul a stiut si este Judecator drept.

Daca nu stii totul despre mantuire, cum faci pentru a te mantui si mai ales cum faci sa acuzi pe un altul ca ar spune gresit din moment ce ai goluri? Si daca tot stii treaba cu scuturatul prafului, tu stii pentru ce motiv au fost trimisi apostolii cu Evanghelia in lume, motivul spus de Iisus insusi? "Ca sa nu mai zica ca nu au stiut". Deci cine aude/citeste Evanghelia nu mai are nici o scuza la Judecata ca nu a stiut. Tu insa vad ca mereu gasesti scuze, ba ca interpretarea n-ar fi buna (care interpretare cand scrie negru pe alb??), ba ca Evanghelia nu poate fi primita fara interpretarile a multime de sfinti (cine interpreta oamenilor care il ascultau pe Iisus??), ba ca tu nu stii totul despre mantuire - normal, este prea simplu: TOATA legea si proorocii se afla in cele doua Legi de iubire, de Dumnezeu si de aproapele. Iar iubirea de Dumnezeu se manifesta prin iubirea de aproapele ajungand la cuvintele Ap. Pavel : TOATA legea si proorocii inseamna sa iti iubesti aproapele. Simplu.

Cat despre Botezul copiilor, aspectul pe care l-am adus in discutie a fost lipsa de pacate la copii si marturisirea Botezului spre iertarea pacatelor (din Crez) de cei botezati copii, cand de fapt ei nu aveau pacate inainte de Botez. Pentru acest aspect sa-mi aduci argumente daca ai de unde.

Last edited by Adriana3; 26.07.2011 at 02:00:14.
Reply With Quote