View Single Post
Vechi 06.08.2007, 23:00:08
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
dILEMA TE ROG NU GENERALIZA NU STROPI CU NOROI toata tagma medicala pt unii ,care intr-adevar muncesc mult si tre sa fie bine pregatiti profesional pt a face operatii grele ,iar aceasta educatie medicala continua se face CONTRA COST ,iar cu banii primiti de la onor statul roman,nu ar putea sa se mai perfectoineze nici un medic ci s-ar plafona ca venitul nu le permite decit ev .intretinerea familiei. Dar un monah a depus VOTUL SARACIEI SI NU MEDICUL ,deci situatia nici nu suporta comparatie!
Draga mea..lucrez in sanatate ...:)))nimic nu e secret pentru mine si am fost pe mana medicilor. Nu am improscat nuc noroi...citeste mai bine mesajul. iar legat de spaga ...asa e. Medicii sunt foarte bine platiti in comparatie cu alte slujbe, dar daca nu le dai si spaga nici macar nu se uita la tine. Sunt cadru medical si am fost si pacient. Pana cand nu am adus spaga doctorului (care a voit-o el..ca de am salar mare ca asistenta gandea el) m-ar fi lasat SA MOR. Sunt si doctori care isi respecta juramantul de doctori...dar mai putin din pacate, si daca nu ai sari asa arsa, te-as fi crezut...dar daca tot te-ai simtit ofensata inseamna ca adevarul e la mijloc:))))
Reply With Quote