View Single Post
Vechi 06.08.2007, 23:10:26
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
nu m-ati inteles,nu vreau sa am statutul celor cu jepp si vila cu piscina,vreau liniste,sa nu ne mai exploateze nimeni,sotul meu e exploatat ,i se opreste plata si fireste ca-mi creaza o stare de nemultumire acest fapt,nu-mi place mahalaua asa cum a anumit-o Cristi,insa cei care fac nrdreptati trebuie sa inceteze...ca incep sa am mania persecutiei!:)Sincer,daca as primi plocoane de la parinti,mosteniri,nu as refuza cum nu am refuzat nici pana acum ,dar nu as indemna sa bage mana in banii care revin Bisericii,mi-e frica sincer de Dumnezeu,Dillema draga eu am doi copii...pentru sufletul meu si pentru al lor mi-e frica,daca vrei fireste sa crezi ceea ce-ti spun ....:)si nu sunt vreo habotnica,dimpotriva sunt la polul opus(zic eu)atata vreme cat am preocupari lumesti..relaxeaza-te si tu un pic!
Daca esti atat de nelinistita pentru sotul tau...ia si tu o slujba. Sunt cursuri de calificare, mici joburi. Nimeni nu o duce pe roze in tara nu iti fie teama. Asta e curentul societatii si fiecare generatie e o generatie de sacrificiu. ma uit la parintii mei cat de mult muncesc. Lucreaza si pamantul de la tara (primit de la bunicamea) si au serviciu si in oras plus fratele meu lucreaza si sora mea....si abia reusesc sa isi duca traiul...sa nu vorbesc de trai decent ca habar nu au ce inseamna. Dar se pare ca ne-am indepartat de la subiect
Reply With Quote