View Single Post
Vechi 26.07.2011, 11:17:41
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Cand trec pe langa o biserica adventa impreuna cu tata , tata-l meu mereu uita ca acestea au totusi cruci!- Dar ei nu aveau asa ceva! exclama tata! Niciodata!!!
Biserica adventa minte si acum (prin gura acestui adventist) spunand auzi ca vinul de la aceea nunta nu avea alcool! Bere fara alcool am mai auzit dar vin fara alcool nu prea! Apoi mustul nu te poate veseli dar un pahar cu vin da! Chiar Noe se ameteste destul de bine dupa cate stiu eu. Apoi adventii folosesc alcool .Nu folosesc ei pasta de dinti care are un continut destul de mare de alcool?
Eu stiam clar ca biserica adventa a recunoscut ca s-a inselat in privinta vinului de la aceea nunta si nu cred ca exista must mai vechi sau mai nou apoi diferenta nu ar fi fost sesizabila de comeseni! Mustul cu un gram de alcool este vin!
Nu mai zic ca Sfanta scriptura nu interzice alcoolul! Acolo, sa cumperi cu argintul acela tot ce vei dori: boi, oi, vin si bauturi tari, tot ce-ti va placea, sa le mananci inaintea Domnului Dumnezeului tau si sa te bucuri tu si familia ta. (Deut.14:26)Caci episcopul, ca econom al lui Dumnezeu, trebuie sa fie fara prihana; nu incapatanat, nici manios, nici dedat la vin, nici bataus, nici lacom de castig marsav; (Tit.1:7)
Nu spune: nu are voie sa bea la vin ci sa nu fie supus lui!Vai de cei ce dis-de-dimineata alearga dupa bauturi imbatatoare; vai de cei ce pana tarziu seara se infierbanta cu vin! (Is.5:11)
Pericolul este supunerea omului bauturii ci nu bautul unui pahar!

Last edited by Neaguu; 26.07.2011 at 11:30:52.
Reply With Quote