Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 26.07.2011, 13:39:44
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Marian1981

eu nu te-am jignit
M-ai jignit, și cel mai tare m-a jignit necredința ta. Mă iartă dacă te-am jignit, că-s timid și așa sperii mulțimea prin jigniri ca să mă cred important, dar defapt sunt fricos. Eu n-am niciun merit în Adevăr. Doar mă bucur că e El așa cum e.

Idem remarca cu jignirea. Cum naiba sa citesc asa ceva cand ai o asa topica a frazei si paginatie ca ma ia durerea de cap cand incerc sa urmaresc. De o chestie numita "paragraf" ai auzit?
De prafagrafe n-am auzit și nu folosesc fiindcă nu-mi lace praful și spulberea. Adică vrei să zici că paginația e de vină și nu lenea ta? Nu că ești tu plictisit? Eu de plictiseală nu citesc ce scriu alții, că mă ia cu plictiseală.

Nu mai spune..zeci de mii de poze. Trucate toate...de oameni care nu s-au cunoscut vreodata si se gasesc la mii de km distanta unii de altii. Si care sunt dovezile tale? Ai avut vreo Revelatie ca urmare a postului si rugaciunii? La restul nu are rost sa iti raspund.
Da, pentru că toți au crezut aceleași prostii, că pământul e glob și le-a măsluit să iasă așa frumos la gLume... dar de sus, imaginile reale din sateliți, dacă nu le truchează mincinoșii, se vede din ele că în jos poți vedea un cerc luminos și în jur întuneric beznă fără stele, și nu e dimensiunea unui glob ci e cât e partea luminată de soare, pata rotundă de lumină ce se vede din pricina reflexieie și a unghiului critic de refracție.
Ei sunt păcăliți cu teoriile planetare și că soarele e în focarul unei elipse.

bun, e finita creatia... dar de ce te intorci tot de unde ai plecat? Nu rezulta ca-i rotund? /FACEPALM
Dupa logica ta, ar trebui sa cazi pe la vreuna dintre margini sau sa intalnesti vreun zid, ca in "Urzeala Tronurilor"

Nu rezultă că-i rotund ci că e finită. Pe voi v-a păcălit cineva cu atracția, cu gravitația din centrul unui glob și gata, voi aveți impresia că mergeți pe o sferă și că sunteți atrași în centru.

Păi ia să vedem, să presupunem că există o forță de gravitație, deci ar trebui ca în centrul sferei să fie cum orientată? Din toate părțile atracție într-un punct, deci iată se anulează în acel punct. Deci în punctul unde cad toate cu atracție maximă iată că forțele compunându-se avem atracție 0. Deci poate să existe așa ceva? Nu.

Ai o harta? Mi-ar fi mai usor, zau :) :)
O hartă am, dar asta nu înseamnă că e glob, ci au pus ei reprezentarea pe o sferă.

Gura pacatosului adevar graieste :)
Bine că măcar aici îmi dai dreptate, că-s păcătos și nebun... dar dinpăcate pentru voi, eu mărturisesc pe Adevărul... căci Creația e așa cum e scris la Scriptură.
Reply With Quote