Subiect: Noaptea nuntii
View Single Post
Vechi 26.07.2011, 17:58:55
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai sus unde am scris eu era vorba despre altceva.

In rest..trebuie sa faca ascultare de duhovnic, mai ales ca i s-a propus si o alternativa rezonabila, daca pana acum n-a invatat ce inseamna asta, pai cam degeaba cu biserica.

Oricum nu era pe patul de moarte sa vorbim de o situatie exceptionala.
Face ascultare bine, nu .. sa-si gaseasca invatator dupa poftele ei, ea va da socoteala.
Am vazut. Am vrut sa zic ca de fapt problema ei e de alta natura. Dar nu trebuia sa ma bag, ca era discutia ta si a lui Zaharia. :">

"Si daca este singurul preot pe o raza de cateva sute de km si poate interveni pe buna dreptate o astfel de urgenta, independent de vointa/delasarea unora..sa intelegem ca el n-ar trebui niciodata sa se mai atinga de preotoasa ca sa fie "mereu pe faza"? "

Adica in cazul ei rezolvarea era simpla. In alte cazuri nu stiu cum trebuie procedat, cum este cazul de sus. Despre: "si chemati preotul eu sunt dupa cunoastere trupeasca cu preoteasa si nu pot umbla si administra sfinta impartasanie ." nu am cunostinte. Nici nu stiu, nici nu e treaba mea. Adica nu cunosc viata preotilor si ce au ei de respectat.

Dupa cum ai spus tu:"Oricum nu era pe patul de moarte sa vorbim de o situatie exceptionala."
Reply With Quote