Eu iti spun ca si astazi exista anumite scrieri, taine si proorocii calugaresti la care mirenii nu au acces. Si asta incluisiv la catolici cit si si la protestanti.
Am informatia din surse diferite din interiorul bisericii, iar ulterior cind am vrut sa cer mai multe amanunte lui Snagoveanu despre o anume profetie mai lunga numita Dogma Adevarului brusc mi-a intors spatele si a plecat fara nici un cuvint chiar daca initial parea interesat de subiectul profetiilor.
Nu stiu daca ai citit cartea "Calugarii" scrisa de citiva calugari din rep Moldova care au adunat in timp mai multe profetii din lumea calugareaca si in general din lumea ortodoxa, in Rusia pina la muntele Athos.
Ulterior cartea a fost contestata de oficialitati datorita unor revelatii considerate necanonice desi nterpretarea data de autori nu contraziceau dogma ortodoxa. Insa ce vreau sa subliniez este ca la un moment dat reise ca in Grecia a avut loc o grava problema (nu se specifica absolut nimic despre natura ei) insa in legatura cu ea calugari din grecia au apelat la ajutorul unor calugari din Rusia ca sa intrebe pe Dumnezeu daca Grecia si un aumit oras este orasul vinovat din Apocalipsa iar raspunsul a fost ca nu este ci ca altul este care nu este departe fiind aflat pe un pamint legat de uscat. Pina la acea data se credea ca istanbulul este oarsul vinovat.
In legatura cu Grecia mai auzisem un zvon insa ulterior din alte discutii particulare mia fost confirmat -si anume ca in 1910 in marea insula in orasul Iraklyon au traut cei doi martori ai lui Dumnezeu descrisi in Apocalipsa , la acea vreme dregatorii locali ai bisercii erau mai marii boieri ai locului. Cei doi au fost ulterior acuzati ca vor destabilizarea bisericii fiindca propovaduind aduceau in discutie si faptele rele ale dregatorilor. asa incit in scurt timp au fost omoriti , dupa 3 zile au inviat moment in care a avut loc un cutremur de pamint si o furtuna care s-au soldat si cu pierderi de vieti omenensti.
Dupa care cei doi au plecat din oras la fel cum venisera.
Atunci in urma acestui incident multi preoti au parasit biserica dar si multi calugari, multi din cei ramasi in manastiri au fost chemati sa inlocuiasca pe cei plecati din parohii.
O perioada lunga de timp biserica greaca a refuzat sa participe la sinoadele sau conferintele inter-ortodoxe iar cind participa se abtinea de la orice vot.
Last edited by Mihai36; 26.07.2011 at 19:08:32.
|