View Single Post
Vechi 26.07.2011, 20:12:48
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Imi cer scuze ca deschid un nou topic pe aceasta tema, dar imi doresc sa fie citit de cati multi utilizatori. Am obesrvat ca discutiile denatureaza pe masura ce apar mai multe mesaje si nu mai au legatura cu subiectul topicului...de aceea am sa raspund doar celor care se adreseaza subiectului acestui topic.

Sunt un naturist convins Fac acest lucru de 3 ani si as dori sa va impartasesc din cunostintele mele dobandite si probate (cu ajutorul unui indrumator foarte experimentat)

Recomand celor care nu au probleme de sanatate
Ritmurile Calendarului Ortodox:

1/7 - carne
• vara - carne de pasare, peste
• iarna - carne de mamifer (exclus porc)

1/7 - lapte
• lapte dulce - pentru copii pana la 13 ani
• iaurt - pentru cei peste 13 ani

1/7 - branza
• pentru cei cu intestin bolnav numai de capra
• ordinea ar fi cam asa: capra, vaca, oaie

1/7 - ou
• pentru cei bolnavi de ficat - prepelita
• pentru cei sanatosi - gaina

1/7 - presupune 1 zi dintr-o saptamana. Celelalte 3 zile sa fie zilele de post adica - numai legume si fructe (luni, miercuri si vineri). Bineinteles trebuie sa respectam cele 4 mari posturi din an randuite de biserica ortodoxa.
Exemplu: in ziua cand ai branza : ai voie sa mananci orice leguma sau fruct dar sa nu le combini cu celelalte 3 (adica carne, ou sau lapte/iaurt).

Alimente Interzise
Alcool, Cafea, Ciocolata, Cacao, Sare, Zahar, Margarina, Sucuri: Cola, Fanta, Pepsi..., Condimente Import, Conservanti
Prajeala (execeptie: in ulei de Palmier 1/7 permis), Varza gatita, Spanac gatit, Ciuperci, Pere, Gutui, Muraturi (execeptie: varza murata fara sare - este chiar recomandata sa o consumam)
Ardei, Vinete, Rosii, Fasole Boabe (exceptie: fasole pastai), Castraveti, Mazare Verde, Otet (exceptie: otet de mere)
Carne, Mezeluri, Lapte, Branza, Oua, Orice produs animalier

In afara de aceste Alimente Interzise se pot consuma legume si fructe pe saturate.
Cei care au probleme de sanantate e bine sa renunte definitiv la Alimentele din lista celor Interzise, dar sa cosulte un naturist sau un medic de specialitate. Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere.

Inlocuitori: zahar - fructoza
cafea - cicoare
cacao - praf de roscove
lapte - lapte de soia

• Dând voință iei putere. Renunțând, dobândești.
eu spun sa te mai informezi, nu de alta dar spui TIMPENII cit tine de mari ... sa iti explic pe intelesul tau .... ORICE TIP DE PRODUS ANIMAL PRODUCE ACIDITATE IN CORP si scoate calciu din oase .... asadar ATACA RINICHII SI FICATUL .....intru in amanunte daca e cazul
2. spanacul NUMAI FRUNZELE TINERE au acid oxalic distrugator pt organism ... din nou DEXZINFORMAT amice ....
3. brinza si laptele DISTRUG organismul si NU E RECOMANDAT atunci cind vrei sa fi sanatos ( daca nu stii DE CE atunci o sa iti explic mai pe larg )
4. carnea din nou este HRANA DISTRUGATOARE fata de organism
concluzia este una singura NU ESTI NATURIST ( aceia nu maninca decit hrana cruda si fara lapte brinza carne oua peste )
NU MAI DUCE LUMEA IN EROAREA TA
multa iubire
ps si inca ceva ...geneza 1.29 TE LAMURESTE CE SA MANINCI avind in vedere ca sutem pe un site de crestin olrtodox si multi sfinti au respectat acel verset ...
multa iubire
Reply With Quote