Citat:
În prealabil postat de the_Listener
clopote pentru urechi surde? sa fim seriosi .. tu nu stii ce vorbesti AMICE si te deranjeaza ca te luam la bani marunti . nu? spune-i celui de 63 de ani sa ne dea rezultatele ultimelor sale analize , inaltime , greutate etc etc etc? ca de vorbe e podul plin la cei care stiu ... poate impresionezi vreo pustoaica cu´´ informatiile tale ´´ dar pe cei care stiu DOAR II AMUZI ... si apropo analizele tale unde sunt ? sau poate pui o poza cu tine sa vedem si noi cit de ´´ sanatos ´´ esti .... ha ha ha
multa iubire
|
Ti se pate ca ma deranjeaza ca m-a luat cineva la bani marunti? ... AMICE tin sa te anunt ca nu deranjeaza deloc...imi faceti un bine cei care ma luati la bani marunti....insa e pacat ca uite am incercat si eu sa va impartasesc ceva "atat de mic si neinsemnat" ...niste informatii "de la OTV". Am incercat sa fac ceva constructiv, dar se pare ca ca sunt prea multi lupi pe aici care se invart. Chiar daca as fi scris o prostie nu asa se abordeaza (poti face un om sa inteleaga ca greseste si mai elegant) daca te tii crestin-ortodox ....dar se pare ca suntem numai cu numele crestini ...faptele si vorbele le lasam pe mai incolo.
Referitor la "a impresiona vreo pustioaica" te inseli - sunt casatorit si nu am de gand sa mai cunosc vreo pustioaica. Acum ce legatura cu analizele celui de 63 de ani si cu analizele mele ....nu e cazul sa-ti raspund, nu merita efortul.