View Single Post
Vechi 26.07.2011, 22:49:31
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Intai il faci prost, dupa aia pretinzi ca esti plin de iubire. De doua ori.

Unii ar numi-o ipocrizie. Ia zi, esti crestin, cumva?
amice am dat DEFINITIA cuvintului pe care o folosesc .. el poate fi foarte inteligent DAR DEZINFORMAT SAU NEINFORMAT intr-un domeniu ... asta nu il face prost ( teoria data de tine ) .... intelegi diferenta ? desi am explicat asta INAINTE se pare ca nu ai inteles ... iti fac un desen? ha ha ha
si stai linistit ca adevarul nu se schimba in functie de toleranta ... si da sunt crestin olrtodox ( am afirmat asta ca sa nu existe dubii ) alte intrebari ?
multa iubire
ps imi place cind sunt acuzat , dar macar pe viitor sa o faci CITITND inainte ce spun . ok? ca daca o sa spun ca ateii NU ASCULTA si NU CITESC ce se spune o sa sari ca ars sa spui ca nu e adevarat si ca voi sunteti inteligenti ( toate conferintele ateice incep cu MANDRIA asta .... poate fi sala plina de prosti dar daca le spui de la pupitru ca acolo sunt adunate ““ somitati ““ au si impresia ca sunt ... pura MANIPULARE ... dawkins o face grosolan in prezentarile sale dar multi PROSTI nu vad asta )... asadar vreau sa vad si eu un ateu inteligent CARE IMI DEMONSTREAZA ASTA ... te incumeti ? haide adu-ti toti ateii sa te ajute daca tu nu esti in stare ... accept si grupuri de inteligenti .... poate asa IN GRUP fac un ateu inteligent ( INFORMAT ) ..... intelegi ? sau o sa te simti jignit de stilul meu direct si vei plinge ca o fata mare ? ha ha ha ---- nu va contest Iq ci INFORMAREA LIPSA amice .... intelegi diferenta ? asta ca sa nu ma mai acuzi ca te fac prost ...NU AM SPUS ASTA ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 26.07.2011 at 22:54:50.
Reply With Quote