Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Cipri85,
Tu nu ai vrut sa imi arati ca doar dreptii au fost scosi din Iad ci m-ai acuzat ca eu as fi afirmat ca au fost scosi toti oamenii doar pentru ca nu am precizat care anume au fost scosi. Asa ca dupa rationamentul tau si eu te pot acuza ca tu marturisesti stergerea prin Botez a tuturor pacatelor tale trecute si viitoare doar pentru ca in Crez nu marturisesti pe care le-ai sters. Bine-nteles ca la adulti se stergeau doar pacatele de pana la Botez. Si surpriza pentru tine, primii crestini credeau ca dupa aia nu o sa mai pacatuiasca ca atare, Ap. Pavel care era convins ca Domnul va reveni in timpul sau, era incredintat ca cei care continuau sa moara, mureau pentru ca nu se lasau de pacate. Si bag mana in foc ca nu stii despre ce vorbesc.
Cat despre profetia cu agurida, nu o sa o repet ci te invit sa o gasesti intr-o postare anterioara din cele pe care spui ca le-ai citit atat de bin. Dupa care astept raspunsul tau la treaba cu platitul doar pentru nelegiurea proprie.
|
Adriana ai o logica(dar si exprimare pt tine oamenii = dreptii) greu de egalat... Se pare ca pentru matale tate ar fi egale si se aplica in orice situtie . Adriana ce afirmi in continuare e de-a dreptul de cascadorii rasului... E de-a dreptul penibil si absurd. N-ai pic de respect pentru cele sfinte, fata de cuuvantul si marturia Mantuitorului. Manipulezi cu nerusinare scrierile sfinte, si pui in carca unor apostoli si sfinti parinti propriile ineptii ca doar, doar par mai veridice. De-a dreptul gretos.
Sf. Apostol chiar ii linisteste pe crestinii care considerau iminenta venirea Mantuitorului in timpul vietii lor. Care profetie cu agurida? Adriana, 'parintii mananca agurida si copiilor le strepezesc dintii'(scrie negre pe alb si nulas loc de comentarii si fiozofii), si Dumezeu binecuvinteaza pana la cateva zeci de generatii(nu imi amintesc exact numarul, parca 70-lea neam) si blestema pana la la al treilea(sau 7-lea nu imi amintesc cu exactitate citatul). Apoi pe cine sa credem Adriana pe Dumnezeu si Sfanta Scriptura(cuvantul Meu va ramane in veci; toate vor trece dar cuvantul lui Dumnezeu este vesnic) sau pe tine? Adriana aceste consecinte sunt sterse prin botez. Si dupa cum afirma Catalin ni se ofera ocazia de a pleca de la 0.