Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Vă respect opinia pentru că și Dumnezeu v-o respectă. Trebuie însă să vă spun răspicat: Este gravă neîncrederea în cuvintele lui Hristos și în inspirația Duhului Sfânt. Cuvântul acela (ca și alte multe cuvinte asemenea lui) nu au fost pus acolo la voia întâmplării.
|
Eu am explicat ce inseamna aceste lucruri si zadarnic am postat, am zis ca poate prindeti ceva si va puneti niste semne de intrebare.
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Vă este greu să credeți din cauza prejudecăților confesionale, dar e adevăr dumnezeiesc ce scrie acolo. Un creștin adevărat ar trebui să creadă mai bine Cuvântul sfânt al Scripturii, decât ideile păgâne ale lui Platon.
|
Poate nu am fost pe deplin inteles. Ideea eca mie imi era greu sa cred ca nu vi sa oferit un raspuns la ceea ce mi-ati cerut
Eu v-am aratat din Sf Scriptura dovezi. Dumneavostra inafara de faptul ca nu aveti un raspuns la ceea ce v-am aratat, spuneti ca sunt idei pagane. Cu alte cuvinte renegati pe Duhul Sfant. Si acum imi dau seama ca Sfintii Parinti aveau dreptate:De la tot păcatul se întoarce omul ușor, dar de la eres, foarte greu!”
In zadar iti zic ca laptele este alb cand tu il vezi negru.
Inca putin si il renegati si pe Fiul lui Dumnezeu. Pe Fecioara Maria la fel , cand ea l-a nascut pe Iisus, la purtat in pantece, cine poate fi mai mare decat Ea? O sa vedeti voi la Judecata cand v-a straluci peste ceata ingerilor. Vai de voi!
Eu aici am incheiat cu aceasta polemica!