Subiect: Noaptea nuntii
View Single Post
Vechi 27.07.2011, 00:30:46
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
2. Un barbat fara experienta nu va fi in stare de nimic mai multa vreme, nu numai dupa nunta.

3. Cred ca nu ne intelegem. Daca prima data nu se intampla in noaptea nuntii, ci peste o saptamana sau 2, sau 3, tot prima data este si tot aceleasi probleme sunt: frica, durere, nepricepere etc. Asta spuneam eu.
Din punct de vedere religios am explicat. Din punct de vedere fizic, daca prima data e in noaptea nuntii sau alta data, e o mare diferenta.

Unul care-i ametit nu mai are prea mult control. Daca mai pui la bataie si oboseala si mai naspa. Si neeperimentat, clar....Deci, ca sa fiu mai explicita. Da-i unuia dimineata, obosit si dupa o bauta, sa-ti rupa petalele unui trandafir ca ai nevoie sa le pui la iesire, sa fie frumos. Fiind, obosit, baut si fara experienta ti le rupe pe toate odata si se alege prafu', saracu' trandafir, si cu petalele nu mai ai ce face. Acum, daca i-l dai unuia treaz, odihnit iti rupe petalele una cate una si are grija de fiecare in parte.

Iti dai seama in conditiile alea, cum reactioneaza ursu' la borcanu' cu miere? Si mai ales ca l-a vazut prima data?

"5. Ce as recomanda unei prietene tinere pentru "prima data" si casatorie." Lasand credinta, ai recomanda o asemenea prima experienta?

Legat de credinta: nu vad chinuinta aia de o saptamana sau trei zile. Ce asa de greu?

"4. Despre care doua Taine vorbesti tu? Eu vorbesc de Taina Cununiei.
Daca vorbesti despre impartasit in ziua cununiei, e cam greu. Eu n-as face-o in ziua aceea, ci mai devreme. De fapt asa si am facut. Cu liniste, pregatire, post."

S-a mai scris. Fata vrea sa se impartaseasca in ziua nuntii.
Reply With Quote