Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener
daca ai fi scris doar una as fi inteles ... dar sa iti explic in continuare .. in spanacul tinar ACIDUL OXALIC este in cantitate toxica .... asadar DEPINDE de CANTITATE .... intelegi acum?
faptul ca acel batrin de 63 de ani ti-a dat aceste informatii nu le face valabile .... din cite am citit ai avit probleme cu rinichii si ficatul ... faptul ca a redus din catitatile alimentelor interzise NU EXCLUDE TOXICITATEA lor .... te simti mai bine DAR NU E VINDECARE .... asadar intelegi diferenta ? si eu sunt un tip direct si nu imi place sa fac abordari PE PLacul nimanui ca nu am de Gind sa ma prezint pe mine ... eu discut CE SE SCRIE ... nu ma intereseaza CINE scrie ... pentru mine esti un NECUNOSCUT si DOAR INFORMATIA RAMINE si de aia ma iau .... eu nu cataloghez omul care scrie CI vorbesc despre ce scrie ... e simplu
multa iubire
|
Daca ai fi citit cu atentie nu ar fi fost discutia asta (scrie cat se poate de clar ce este interzis - si apoi recomadari - dar se pare ca tu aici nu ai mai ajuns - ai trecut direct la atacuri)...sa trecem peste.
Despre SPANAC am vorbit clar ca cel gatit este interzis (si nu numai pentru boala mea)...te rog CASCA OCHII la ce scrie.....iarasi vorbim de 2 lucruri diferite la fel si cu acuzatiile de mai devreme....inainte de a acuza citeste ....
Povestea ta asta cu spanacul "in spanacul tinar ACIDUL OXALIC este in cantitate toxica .... asadar DEPINDE de CANTITATE .... intelegi acum? " te rog lamureste-ma ca eu am intrat in ceata...nici exprimarea nu este clara deloc
Uite te clarific eu:
- spanacul crud este medicament pentru organism desi contine acid oxalic, acest acid oxalic favorizeaza eliminarea TOXINELOR din organism
- acidul oxalic din spanacul crud impiedica (defavorizeaza eliminarea TOXINELOR din organism)
Sper sa fie clar si sa-ti fie de folos.