Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b.
Daca ai fi citit cu atentie nu ar fi fost discutia asta (scrie cat se poate de clar ce este interzis - si apoi recomadari - dar se pare ca tu aici nu ai mai ajuns - ai trecut direct la atacuri)...sa trecem peste.
Despre SPANAC am vorbit clar ca cel gatit este interzis (si nu numai pentru boala mea)...te rog CASCA OCHII la ce scrie.....iarasi vorbim de 2 lucruri diferite la fel si cu acuzatiile de mai devreme....inainte de a acuza citeste ....
Povestea ta asta cu spanacul "in spanacul tinar ACIDUL OXALIC este in cantitate toxica .... asadar DEPINDE de CANTITATE .... intelegi acum? " te rog lamureste-ma ca eu am intrat in ceata...nici exprimarea nu este clara deloc
Uite te clarific eu:
- spanacul crud este medicament pentru organism desi contine acid oxalic, acest acid oxalic favorizeaza eliminarea TOXINELOR din organism
- acidul oxalic din spanacul crud impiedica (defavorizeaza eliminarea TOXINELOR din organism)
Sper sa fie clar si sa-ti fie de folos.
|
nu amice E ILOGIC CE SCRIE ... nu poti sa fi de acord cu alimente INTERZISE ca le poti minCA sa le recomnazi IN DIETA ca apoi sa spui ca daca esti bolnav le interzici .... stii de ce ? daca nici de data asta nu intelegi iti explic ..... ha ha ha
asadar iti iau pe liniute
- avem frunze tinere de spanac
- ele daca nu se culeg se maturizeaza
acum e pe inteles ?
in cele tinere CANTITATEA de acid oxalic este TOXICA ....
in cele batrine cantitatea scade semnificativ
iar in sucul PRESAT LA RECE acidul oxalic este inexistent ( ramine in fibre )
asadar frunzele BATRINE pot fi mincate ( nu in cantitati industriale desigur ) iar spanacul ca sa fie medicament DOAR SUCUL .... uppps scuza- ma ca il contrazic pe batrinul tau atotstiutor ... asadar pe viitor te rog mai informeaza-te ok ?