View Single Post
Vechi 27.07.2011, 01:25:57
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
amice ... adica pentru cei sanatosi E OK sa manince lapte brinza carne oua CA SA SE IMBOLNAVEASCA ca apoi sa le spui ca sunt alimente interzise ? stai ca nu prea e logic ce spui ....ai dat un regim ? pai de acest regim stie toata lumea SI NU ADUCE NIMIC NOu ... CU ASTFel DE REGIMURI se imbolnaveste omul IN TIMP si apoi merge la naturist ( atentie ca nu stii definitia cuvintului ) ca sa il invete ce sa manince ? hotaraste-te ce afirmi ca esti confuz rau ....stiu , e vina mea ca nu sunt crestin adevarat ..... ha ha ha
multa iubire
ps stiai ca acidul oxalic se poate retine IN FIBRELE plantei ?( si sucul de sfecla rosie E SINGURUL BUN ) si ca sucul nu il mai contine ??'? upsss dar sa nu te informezi ca stie batrinul cum e cu spanacul .... of of offf .. de asta lumea nu mai crede in natural . caci SUNT DEZINFORMATI .... asadar analizele tale si ale batrinului SUNT RELEVANTE ..... cind le pui pe forum ? ha ha ha
multa iubire
Chiar ai nevoie de ochelari sau o lupa AMICE. Iti dau din nou unde scrie ca si cei sanatosi sa renunte definitiv la cele Interzise. Mai mult de atat char nu am ce sa iti explic dragul meu AMIC.

Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere.
Reply With Quote