View Single Post
Vechi 27.07.2011, 02:24:46
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dragule nu ai cum sa "faci marunt dieta"...are in vedere foarte clar posturile lasate de biserica crestin-ortodoxa (iar cele 4 zile de intoxicatie - fiecare are dreptul de a alege - nimeni nu iti impune CELE 4 MARI SI TOXICE (carne, branza, oua, lapte) - ELE sunt incluse in LISTA INTERZISELOR - si se recomanda a se renunta la cele din aceasta lista. Deci carora le functioneaza nervul gandirii nu au sa se intoxice AMICE.....Si intr-o manastire poti manca si se mananca peste, branza sau oua.
amice iara nu intelegi ... atita timp cit este vorba de ALIMETATIE pot vorbi ... cit despre posturile lasate de biserica ortodoxa e alta mincare ... asadar nu confunda lucrurile ... posturile nu reprezinta DOAR abtinerea de la mincare NESANATOASA intelegi ? asadar nu mai da o tenta cum ca biserica ortodoxa este de acord sa te intoxici ca apoi sa postezi ca DENIGREZI INVATATURA EI si aici te trag rau de urechi ... ha ha ha
si exista mananstirii UNDE NU SE MANINCA LAPTE BRINZA OUA PESTE ... si destui sfinti care nu au pus gura oe aceste lucruri ... asadar argumentul tau este IRELEVANT .... CE SPUNE GENEZA 1.29 STII ? asadar biserica ortodoxa mai spune ca E BINE sa incercam sa devenim sfinti ... AI VAZUT TU SFINTI CARE SA UCIDA CREATIA LUI DUMNEZEU pentru hrana ??????? NU , asadar intram intr-un domeniu care cred ca iara te depaseste ..... stiu ca iara eu sunt vinovat ca nu tac ... asta sunt eu mai vorbaret si zambaret din fire ... ha ha ha
multa iubire
Reply With Quote