Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 07.08.2007, 10:12:27
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred in horoscoapele astea din reviste si ziare,dar stiu ca horoscopul si constelatia acestuia ar avea legatura cu religia,chiar o stransa legatura,insa una complexa pe care este foarte greu sa o deslusesti daca nu esti documentat in acest domeniu.Am avut o carte foarte veche pe care nu mi-a mai adus-o cea caruia i-am imprumutat-o acum multi ani,se numea "gromovnicul",si era despre horoscop si zodii in stransa legatura cu biserica,de fapt aceasta carte era editata de biserica(nu-mi amintesc cu exactitate)si era,de asemeni,si foarte interesanta.
Eu sunt in zodia Varsatorului,si vars multe dupa cum se vede.....
Sunt profunda si analizez aproape,dar aproape totul din jurul meu,asta este si marele defect al meu!!!!Cred ca varsatorul este caracterizat cam cum am citit din cele spuse de Calator.Zodia de care ma feresc aproape instantaneu,si pe care o consider cea mai perfida si periculoasa,este zodia "gemenilor",nu neaparat pentru ca as crede motamo in zodii,dar am observat o oarecare asemanare intre caracterele de aceiasi zodie.Mai ales la gemeni,cunosc trei persoane apropiate(chiar mai multe)in aceasta zodie(masculine),care traiesc in tari diferite,in medii diferite,au avut o educatie absolut diferita si cu o meserie,de asemeni f.diferita,insa seamana surprinzator de bine intre ei,la caracter,parca sunt facuti "de-aceiasi mama",obisnuiesc eu sa spun.Si 80-90% dintre gemeni au o a 2a casnicie(inclusiv persoanele in cauza).

Reply With Quote