Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 27.07.2011, 09:40:05
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Da ce doresti sa faci sa bagi o sfera intr-un cub? ce treaba are capra cu varza?
Păi dacă nu ai priceput unde bat... vrei să te abuzez ca să pricepi?

Ideea era că nu există ceva fix, ceva de dimensiuni exacte și neschimbabile, ci doar Dumnezeu are un astfel de atribut și nu Creația, iar demonstrația era pentru a pricepe că dacă ar exista un punct infinitezimal sferic atunci cubul de același volum ar fi imposibil și viceversa, căci nu ar exista posibilitatea ca să găsești exact mărimile razei sau a laturii, căci ajungi la numere iraționale sau transcedentale. De ce? Din pricina că oamenii de știință au asociat prin număr fixismul măsurii, lucru care dacă ar fi valabil ar da naștere la imposibile proporții, deci iată de aici rezultă că fiecare particulă conține în ea apă și ea prin proprietatea de a se întinde sau a se comprima face posibil la modul cel mai simplu ca să existe diferite forme și ele să poată fi divizate și care pot avea oricemăsură căci ele ocupând volumul elimină această imposibilitate care apare din pricina idolului de dimensiuni fixe și rigide, care fură de la Dumnezeu proprietatea neschimbabilității proporțiilor. Deci cum matematica și fizica și numărul se bazează pe acest idol absurd, al cărămizii universale, al bilei sau al cubului de dimensiuni exacte, pe baza cărora să calculezi restul, iată că nu e valabil, căci în realitate putem obține orice volum în mod continuu, fie cubic fie sferic, și asta doar pentru că fiecare particulă conține apă care se extinde sau se comprimă și astfel se iese din imosibilitatea asta demonstrată manetamatic, că nu e posibil. Adică raportul dintre a/r nu va fi niciodată în realitate un număr transcedental căci dacă ar fi un număr transcedental atunci nu ar putea exista căci calcul exact al lui nu se sfârșește niciodată, pe când volumul e stabil, deci și măsura lui este clară.
Deci eroarea vine din idolul folosit de matematică, deci matematica e fatalistă și mincinoasă și greșită. QED.

Iar capra mâncă varza și varza se suie în capul caprei și ea căpiază și apoi mâncă toate verzele. Asta e tot, un fel de matematică de neoprit. Că de aia e fatalistă ca să te ispitească să demonstrezi că nu e, dar dacă așa a fost definită ca fatalistă, n-ai cum să ieși din ea fără Scripturi, că nu-ți permit regulile infailibile alese de eminențele cenușii. Eu am avut șansa ajutorului Domnului și de aia am reușit să le găsesc bubele dulci. Pe care le-am scărpinat.

Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 09:43:57.
Reply With Quote