View Single Post
Vechi 27.07.2011, 11:11:00
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_7 Vezi mesajul
Chiar daca ar fi perfect(dar nu este...vezi treaba cu rosiile ,castravetii ,perele etc),tot nu are legatura cu Biserica.
E bine sa fim sanatosi,insa naturistii fac o pasiune din asta...
Da vad ca rosiile au fost discutate cel mai des. Ei bine iti mai pot da un argument de ce rosiile nu sunt recomandate.

Rosiile au o evolutie foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatie)....atat de mari incat duc la putrefactie - ptrefactie care se transmite in tot sistemul organismului. Acum referitor la LICOPEN (care este anticancerigen) - poti manca o tona de rosii si nu ai sa ai beneficii ....doar extractul de LICOPEN - te ajuta in combaterea cancerului. Acum noi trebuie sa urmarim toate calitatile unei plante/fruct/produs (nu trebuie sa privim numai aspectele pozitive, ci trebuie sa urmarim daca un produs ne poate afecata si negativ pe intreg sistemul). Uite surse bune de LICOPEN care care nu te afecteaza negativ: pepene verde, papaya, caise si grapefruit roz.
Acum SOLANINA din rosii am mai discutat-o - se stie clar ca este TOXICA, dar tin sa adaug ca SOLANINA - este un catalizator invers in organism. Acum aciditatea si starea de disconfort pe care le creeaza, nu are rost sa le mai discutam (vezi inclusiv castravetii - cunosc multi care nu suporta castravetele pentru ca se baloneaza si au aciditate - oare o fi intamplator?)
Para contine moduli din saruri de calciu care favorizeaza formarea pietrei la rinichi. Doar sucul (natural) de pere este recomandat dar si aceasta cu masura (eu am mai primit sa consum 1/7 - suc de pere).
Vinetele - contin pe langa SOLANINA si ACID NICOTILIC - acidul nicotinic produce vasodilatatie - Pentru actiunea vasodilatatoare se prescrie, cu eficienta modesta, in: tulburari circulatorii cerebrale, ateroscleroza cerebrala, ramolisment, tulburari circulatorii la hipertensivi, tulburari circulatorii retiniene (spasme, embolie, tromboza a venei centrale a retinei, retinite angiospastice), tulburari circulatorii sfera ORL (ameteli, sindrom Ménière, migrene), tulburari circulatorii periferice (arterite, sindromul Raynaud, degeraturi), hiperlipoproteinemii de tip II a si b, III, IV, V. Deoarece este greu tolerat, se recomanda numai in cazurile in care celelalte hipolipemiante sunt inactive sau produc efecte adverse. Contraindicatii: Hemoragii recente, insuficienta cardiaca, infarct miocardic, ulcer gastroduodenal. Se administreaza cu prudenta sau se evita in primul trimestru de sarcina.

Deci dragilor cei care nu sunteti de acord cu aceste produse (rosii, vinete, castraveti ...) va propun sa experimentati pe propria voastra piele (e cel mai sigur si mai eficient).

Acum referitor la avea sa nu legatura cu Biserica...topicul este cat se poate de clar...acum ca nu am uitat si de Biserica este un lucu pozitiv.

Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 11:41:15.
Reply With Quote