Citat:
În prealabil postat de vsovivi
”Curatia mintii
Avva Ammun de la Raito l-a intrebat pe avva Sisoe: "Cand citesc din Scriptura, cugetul meu vrea sa alcatuiasca un discurs, ca sa pot raspunde daca ma intreaba cineva". Batranul ii zice: "Nu-i nevoie. Mai bine din curatenia mintii castiga si sa fii fara de grija cum vorbesti".”
Citatul de pe site e pentru cei ce înțeleg bine și vor să mânce sănătos și curat. E mare taina ce reiese din text. Pare ușor de priceput însă căutând să pricepi ai să vezi cum te pierzi printre sensuri până îl vei câștiga cu greu pe cel bun.
|
citatul nu are nimic de a face cu mincarea sanatoasa ..... ca sa ai o minte curata trebuie sa nu o intoxici cu timpenii alimentare .... asadar SE APLICA ce am spus ..... daca cumva ai impresia ca cugetul poate modifica toxinele din organism ar trebui SA AI MARE CREDINTA dar ai intra in ´´ nu ispiti pe Dumnezeul tau ´´ ... asadar ai doua posibilitati ,... ori citatul tau se refera a altceva ( si aici iti dau dreptate ) .... ori tu nu gindesti cind il folosesti ca argument INEXISTENT in alimentatie .... eu merg pe prima varianta ... tu ? ha ha ha
multa iubire