View Single Post
Vechi 27.07.2011, 16:02:49
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Când omul e superficial de la grabă atunci nu vede adâncimile nu pentru că nu poate ci pentru că nu vea, dar dacă ar zăbovi pe text, încet încet ar descoperi Taina... căci toate vorbele sunt și despre mîncare.

Trebuie să fii atent la cuvântul discurs, apoi la fiecare cuvânt din întrebare, și apoi la răspunsul plin de tâlc al marelui maestru și sfânt Sisoe cel mare căci era foarte mare din moment ce cuvintele sale dădeau viață.

Și ce oare poți câștiga? Dacă nu mâncare și nici bani? Măcar mintea curată și tăcerea nesățioasă la masă. Sau tu la ce crezi că se referă citatul? Eu sunt sigur că musai e despre cum poți mînca sănătos.
bla bla bla .....
amice mintea curata CU MINCARE NESANATOASA nu exista .... de asta POSTUL CU ALIMENTE NEANIMALIERE este recomndat ca sa iti linisteasca mintea si sa ti-o curete ... dar deh profunzimea lasa de dorit ..... si lipsa de informatie desigur ..... ha ha ha
ce am spus ramine valabil DACA GINDESTI , daca nu , nu .... ha ha ha
citatul tau nu are nimic de a face cu alimentatia ..... e ca si cum ai spune unui drogat sa aiba mintea limpede ..... nu tine amice ... pe viitor GINDESTE ce am spus eu si VEZI unde ai gresit dind acel citat pe care bineinteles nu l-ai inteles .....
multa iubire
Reply With Quote