Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 27.07.2011, 16:10:47
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Vai, cum nu il asculta necredinciosii pe nenea vsovivi, posesorul adevarului absolut, trimisul celui de sus pe pamantul mincinosilor oameni de stiinta!
Asta-i bună, și-ți pare rău? Nu există adevăr absolut ci există Cel ce este Adevărul... căci merge pe Calea Adevărului și nu păcătuiește și nu viclenește pe nimeni căci și așa viclenii cad în cursele lor...

Ce ironizezi dumneata defapt? Că posed eu adevărul? Păi crede-mă că nu am strâns adevăr în pungă ci Adevărul este și eu zic de la El... oricine poate, nu e mare scofală, principalul e să și ajungi să fii adevărul că dacă nu ești degeaba îl tot spui altora... deci eu mă strădui să cred ce spun și să fiu asemenea Lui... și cred pentru că știu că așa e. Mi s-a dat de sus, și oricui i s-a dat și s-ar mai tot da cu condiția să vrea și să creadă... dar voi preferați pe științifici... și tare veți fi dezamăgiți când veți afla și voi că nu sunt decât niște mincinoși proști și absurzi, toți gLumeții ăștia frați oameni... însă ei s-au dat mari... au crezut ei că Dumnezeu îi minte și că-i înșeală și că îi păcălește... Păi de ce să-i păcălească Tata pe copiii Lui? De ce? Nu L-a trimis pe Iisus ca să-i întoarcă din căile lor cele rele?

Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:14:34.
Reply With Quote