Citat:
Īn prealabil postat de maria32
pai de ce presupui ca eu ma gandeam la o mama care nu-si supravegheaza dieta pe tot parcursul perioadei in care alapteaza.
Bineinteles ca nu trebuie nici sa fumezi, nici sa bei cafea nici sa iei medicamente cand alaptezi. Dar iarasi astea erau lucruri de la sine intelese, nu mi s-a parut necesar sa le precizez.
|
nici una nu o face .... asadar doctorii aceia putini care nu recomandata laptele matern VAZIND CE FACE MAMA sunt destepti si ar trebui sa fie cautati ... restul NEGLIJATI daca vreti sa aveti copii sanatosi ..... sistemul medical nu e interesat de oameni sanatosi ci de bolnavi si platitori de taxe .... vaccinurile sunt crima organizata si ar fi bine ca copii sa nu se vaccineze DELOC .... dar asta ar insemna sa nu mai dea pe la doctori decit ca sa ii salute si sa le masoare greutatea si inaltimea ....asadar cine isi vaccineaza copilul BAGA BOALA IN EL VOIT si mai devreme sau mai traziu acel copil va fi prada bolilor .... medicii stiu asta dar ca sa lucreze in sistem se supun FARADELEGI mintind despre vaccinuri ....
multa iubire
ps hai sa iti mai spun in continuare .... adica esti constienta ca e bine sa nu ia medicamente dar CARNEA contine antibiotice , hormoni de crestere , laptele la fel . pestele mercur etc etc etc .... la astea te-ai gindit ? asadar CITE MAME se gindesc la aceste lucruri ascunse din alimente ? sau citi doctori ? iti spun eu PUTINI spre deloc .....asadar laptele MATERN ESTE TOXIC de la inceput daca nu se interzic aceste alimente atit in timpul sarcinii , cit si in timpul alaptarii ... SI nu o sa le vezi interzise ... ha ha ha
multa iubire