View Single Post
Vechi 27.07.2011, 16:38:53
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

si mai este ceva, prietene osutafaraunu....biserica adventista sustine ca oamenii (referitor la crestini) trebuie sa consume must, bautura care nu contine alcool si care nu imbata.OK! Dar Biblia, din pacate pentru voi, sustine altceva.Citeste te rog, Faptele Apostolilor cap 2 versetele 13,14 si 15.Ce zice acolo?
13.Iar alții batjocorindu-i, ziceau că sunt plini de must.
14. Și stând Petru cu cei unsprezece, a ridicat glasul și le-a vorbit: Bărbați iudei, și toți care locuiți în Ierusalim, aceasta să vă fie cunoscută și luați în urechi cuvintele mele;
15. Că aceștia nu sunt beți, cum vi se pare vouă, căci este al treilea ceas din zi;
Deci oamenii adunati in Ierusalim credeau ca sunt PLIN DE MUST iar Petru le zice celor de fata ca ucenicii domnului Iisus NU SUNT BETI.Te rog spune-mi si mie CUM POATE MUSTUL SA IMBETE PE CINEVA? Eu am 33 de ani si sunt din Vrancea, o zona viticola a tarii, am baut mult must la viata mea dar NICIODATA nu am ajuns din cauza mustului la starea euforica, daramite sa ma imbat de must si....n-am auzit vreodata sa se imbete cineva din cauza mustului.Cum poti sa explici cele 3 versete biblice pe care le-am postat mai sus? Astept raspusul tau prietene!
Reply With Quote