Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 27.07.2011, 16:42:40
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Exclusivitate: s-a gasit o divinitate printre noi.... repede plecaciuni in fata sa!
Așa pricepeți voi românește exact cum pricep curcile care râd de ceea ce-și închipuie ei... Păi dacă asta ai dedus tu din textul scris de mine, e clar cum v-au păcălit științificii, căci și ei fac echivalențele astea mereu... sunt absurzi și riguroși în absurditățile lor... așa și voi.

Dar mulțumesc pentru că mă ironizezi și mă batjocurești că m-aș crede divinitate, căci așa au fost porcăliți totți oamenii simpli care spuneau Adevărul... de ce? Pentru că pe ceilalți nu-i lăsa idolii să creadă... ei făceau plecăciuni la idoli.

Dacă mi-ai face plecăciuni mie, s-ar putea să te vindeci de prostie, dar tu faci plecăciuni mincinoșilor.

Ce speri de la ei? Nici de la mine n-ai ce spera, dar măcar eu nu încerc să te mint. Și nu uita că eu i-am crezut cândva și pe ei, pe științificii gLumii, și am învățat o viață de om prostiile lor... dar m-am săturat căci mi-am dat seama că mint. Mi s-a dat de sus să pricep. Așa că voi nu aveți cum să pricepeți adevărul că nu vi s-a dat. Adevărul e Domnul nostru Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu. Simplu și clar... dar nu credeți, din păcate.

Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:49:09.
Reply With Quote