View Single Post
Vechi 27.07.2011, 17:37:58
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cipri85 Vezi mesajul
Treaba cu vasele curate ii foarte relativa. Depeinde la ce varsta copiii incep sa deosebeasca raul de bine si sa savarseasca raul. Personal am auzit copii de 3-4 ani vorbind ca la usa cortului si injurand cum n-am auzit un adult(chiar versat). I-am vazut deasemenea comportandu-se intr-un mod egoist, mintind, parandu-se(vorbire de rau), certantdu-se si chiar agresandu-se. Adriana nu trebuie sa astepti sa fii vas curat, trebuie sa te satrdui sa fii vas curat. Vezi calea aratat de Hristos si apostoli pentru a ajunge la acest deziderat. E diferenta intre a crede si a fi vas curat. Draga s idracul crede ca Dumnezeu exista, si dracu crede in puterea lui Dumnezeu, simtand-o pe propria piele.
Iar o intorci ca la Ploiesti, esti fantastic. Mai adineaori ai zis ca eram atee din cauza ca nu eram vas curat si din cauza asta am pierdut pe Duhul Sfant (sau darul lui) ca acu' sa zici ca de fapt este relativa treaba, ca nu trebuie sa fiu vas curat ci sa ma straduiesc. Deci de ce nu am avut pe Duhul Sfant dupa Botez? Iar copiii care injura si ce mai spui, nici ei nu dau semne sa il aibe pe Duhul Sfant. Copiii care au pe Duhul Sfant se cunosc de mici. Eu am cunoscut unul care la varsta de 4 ani ii facea morala tatalui sa nu mai fumeze ca il supara pe Iisus, si ii zicea ca Iisus il va vindeca de problema pe care o avea, nu medicii. La varsta de 4 ani. Si nu era botezat, era un rrom dintr-o familie saraca si cu parinti nici ei botezati. Si ca tot a fost vorba de cazul unui orb din nastere spre slava lui Dumnezeu, problema acestui copil este tocmai faptul ca este orb, imposibil de tratat de medicina conventionala la ora actuala.

Last edited by Adriana3; 27.07.2011 at 18:17:44.
Reply With Quote