Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Stiu ca ficatul este TOXIC, de aceea nici nu i-am dat copilului. In schimb te-am intrebat CE RECOMANZI de papa copiilor pana la 3 ani si NU mi-ai raspuns CONCRET.:-) Vreau o lista.:-)Daca se poate in concordanta cu calendarul ortodox ha ha ha..:-))
.:-)
|
as fi incercat sa iti scriu toate legumele , fructele , semintele , leguminoasele ca ai cerut lista dar am zis sa iti nu o fac ca banuiesc ca le stii si tu ..HA HA HA .. concret este sa elimini carnea lapte brinza oua si RESTUL poti sa ii oferi copilului CIT MAI NATURAL ......
multa iubire
Citat:
Multi medici practica aceasta teorie, nu numai ea:P
Asa e, copilul nu cere la Mc`Donalds daca nu l-ai dus niciodata, pentru ca habar nu are ce este...
Oricum nu-mi trece prin cap sa-i dau mezeluri atata timp cat la noi in casa nu se consuma asa ceva..Dar ma deranjeaza ideea ca societatea iti "impune" o alimentatie proasta, din frageda copilarie!
.:-)
|
stiu asta dar exista si medici care ii combat ... totul e sa ii gasesti si pe aia sa ii asculti ... daca un medic arata NESAANATOS ( gras , etc etc etc ) iti dai seama ce sfaturin iti poate da .... ha ha ha .... si fffffff dintre ei habar nu au de nutritie .... asadar nu cere sfaturi de la ei ca nu vei primi decit bazaconii .....
multa iubire
Citat:
Te intrebam daca crezi ca exista o legatura intre hrana si grupele sangvine. Concret, grupei de sange B i se recomanda carne ( in afara de carnea de porc si cea de pui care contine o lectina "vinovata" de aparitia cancerului ), in comparatie cu grupa A unde aceasta trebuie exclusa total.
Intrebarea este daca consumul de carne are efecte DIFERITE intr-un organism cu grupa sangvina A si B, sau sunt povesti? Ma intereseaza parerea ta.:-)
|
faptul ca grupa sanguina B TOLEREAZA mai bine in comparatie cu grupa sanguina A carnea NU DEMONSTREAZA NIMIC fata de sanatatea ADUSA DE CONSUMUL carnii ,,,, asadar grupele sanguine si hrana sunt ““ adevarate ““ daca compari intre ele , DACA NU , NU .... si ca sa te lamuresc si mai bine ORICE PRODUS DE ORGINE ANIMALA E ACID SI SCOATE CALCIU DIN OASE, indiferent de grupa sanguina ..... asadar daca privesti superficial grupa sanguina poate fi valabila , dar in profunzime NU E ....
MULTA IUBIRE
ps grupa sanguina si alimentatia nici o legatura
multa iubire