alte informatii
Dupa pragul de 40 de grade, grasimile se deformeaza, eventualele pesticide se recreaza in compusi chimici si mai nocivi, proteinele, vitaminele, enzimele etc incep sa se distruga. In primele 3 minute de la coacere, absolut tot ceea ce inseamna nutrienti se pierde. Atentie!! Inclusiv mult iubitele proteine animale, iar voi omnivorii, ajungeti sa mancati o baltoaca de grasime cu gust de carne.
Sa nu mai punem la socoteala, ca organismul are nevoie de hrana vie, nu de cadavre si hrana moarta.
Atunci cand tu bagi in tine alimente procesate, organismul creste numarul de leucocite, adica reactioneaza ca si in cazul unei infectii. De aici din nou poate creste colesterolul, glicemia etc.
AAA Sa mai pun la socoteala si faptul ca produsele animale sunt o sursa extraordinara de acid miristic ce este de 4 ori mai periculos decat colesterolul?
AA si homocisteina ce rezulta doar in urma consumului de produse animale.
multa iubire
|