Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
1. M-ai dezamagit  Nici nu mi-ai citit mesajele. Am spus ca am facut acest experiment. Altfel nu lansam provocarea.
2. De ce sa vorbim in privat? Eu nu am nimic de ascuns. Din contra. Daca tot ajungem sa facem acest experiment, ar trebui sa fie martora cat mai multa lume.
|
Tu ai spus ca ai tinut o sticla cu apa, nu si apa sfintita. Si mie ar trebui sa-mi spui minunea cum se pastreaza apa atata timp, pentru ca mai tin din cand in cand apa in sticle si nu se pastreaza niciodata. Probabil mai mult de doua luni nu rezista.
Tot nu mi-ai raspuns de ce vrei sa particip si eu la ce vrei sa faci, cand doar tu vrei sa te edifici. Eu nu, pentru ca stiu si am si facut asta. Din moment ce nu ma crezi pe mine sau pe altii ca apa sfintita tine un timp indelungat, o alta persoana in afara de tine ar fi numai pentru dat vina.
Tehnic s-ar incurca doar lucrurile. Sa spunem ca luam doua sticle cu apa. Cine le pastreaza? Daca pastrez eu sticla de apa sfintita o sa spui poate ca am tinut-o la frigider si de aceea a ramas la fel. Sau sa fi schimbat continutul, cum sigilezi?
In niciun caz un preot nu va sfinti apa pentru ca iti trebuie la un experiment. Asa ca ori vii cand e o sarbatoare si se sfinteste apa, ori se poate cere de la o biserica apa sfintita. E fara sens sa vii aici si sa ceri o sticla de apa sfintita de la biserica din moment ce poti cere si la tine.
Asadar daca tu vrei sa faci asta cel mai logic si normal e sa faci in felul urmator: te duci al o biserica si ceri o sticluta de apa sfintita (rogi pe cineva de acolo). Acasa iti pui si o sticla cu apa normala. Si apoi ne spui ce s-a intamplat.
Daca te gandesti ca poate la tine se strica mai repede ca nu esti credincios (am vazut ca esti agnostic, mai degraba decat ateu), asta e un lucrur bun ca gandesti asa si de aceea vrei sa paritcipe si altcineva. In cazul asta mai vorbim dupa ce faci tu acel experiment si vezi ce s-a intamplat.