View Single Post
Vechi 27.07.2011, 19:58:17
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cipri85 Vezi mesajul
Draga daca atat ai inteles din postarile mele consider ca n-are rost sa mai continuam discutia. Da Adriana tu ai dreptate, tu ai inteles corect Sf. Scriptura, Biserica Ortodoxa de 2000 de ani se afla in ratacire si sfintii au vorbit doar baliverne cu exceptia catorva citate. Da Adriana, ghiveciul matale de invataturi, modul tau de a intelege Sf. Scriptura este cel corect. Da Adriana tu ai inteles ce inseaman iubirea desavarsita,. De altfel tu cunosti foarte bine cum se ajunge de la iubirea pervertita(iubirea noastra a oamenilor asta e si ti s-au adus argumente si explicati) de la iubirea prost inteleasa de oameni la iubirea desavarsita, la iubirea dumnezeiasca. N-ai nevoie pentru aceasta nici de Botezul Bisericii si nici de celelalte Taine pe care Hristos in marea Sa dragoste ni le-a lasat. Esti plina de smerenie si ca urmare te poti mantui singura. N-ai nevoie de ajutorul Bisericii sau de ajutorul pe care Hristos il da prin Sfintele Taine. Nu! Deviza ta este numa eu pot, numa eu stiu, numa eu inteleg si talmacesc bine, eu ma pot mantui singura si fara Sf. Taine ale lui Hristos.
Spre deosebire deviza unui crestin autentic ar trebuii sa fie : Biserica poate, Biserica stie, Biserica intelege si talamaceste corect, Biserica ma duce la mantuire si asta prin Sf . Taine lasate cu atata dragoste de Hristos.
Si toate acestea datorita faptului ca dupa cum spune Sf. Scriptura Hrsitos conduce Biserica, Hristos este capul Bisericii care reprezinta trupul tainic al lui Hristos.
Si Adriana n-ai de unde sa stii prin ce ochi vad eu oamenii. Faptul ca nu sunt de acord cu ereziile sustinute de unii nu reprezinta o dovada a iubirii mele nu dovedeste gradul de desavarsire a modului in care iubesc. Doar Dumnezeu il stie.
Deci cand nu ai argumente ataci cu defaimari melodramatice? Asta-i tehnica invatata de la Biserica? Sau iti apartine 100%?
Reply With Quote