View Single Post
Vechi 27.07.2011, 20:51:46
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Buna! Nu, nu ma supar, ai facut doua observatii foarte competente, insa ma tem ca nu m'ai inteles. Eu vreau sa le vorbesc despre Iisus copiilor de gradinita, care nu stiu sa scrie/citeasca, deci pentru care ortografia e irelevanta.
In al doilea rand, nu am studiat religia atat de serios. Stiu despre formarea sectelor, in linii mari. Dar vezi tu, tocmai asta voiam sa spun eu: copiii mei nu vor auzi cuvinte ca "ortodox", "catolic", "sectant" sau expresii ca "oameni de alta religie". Pana la urma, Dumnezeu, daca e, e unul singur, doar punctele de vedere ale oamenilor sunt diferite. Eu nu vreau sa le ofer copiilor un punct de vedere gata format, vreau doar sa le ofer baza pe care isi vor forma mai tarziu propriile idei si propria credinta.
copii tai nu vor avea nici o baza ... asadar ei te vor crede PE CUVINT cind nu le vei explica DIFERENTELE dintre secte , catolici si ortodocsi ... asadar din pacate tu nu ai cum sa predai un lucru la care si tu esti confuza ..... asadar tu agnostica predai religia in care nu crezi unor copii care nu inteleg nimic..... cum ar fi sa ai un profesor de matematica care nu stie ce spune , dar le da o tenta despre numere VAGA ? crezi ca acei copii sunt ok din punct de vedere informational ? sau o sa le spui ca o sa vina vremea cind vor alege CUM SA SOCOTEASCA ? asadar cineva aici pe forum te-a luat la ““ puricat ““ si te-ai ofuscat ... ei bine are dreptate ...
multa iubire
Reply With Quote