View Single Post
Vechi 07.08.2007, 13:28:30
jenica
Guest

Implicit

Nu Urzicuta, nu e vorba de evlavie falsa aici, e vorba de SUFERINTA. Ai citit mai sus ca am postat povestea unui calugar.. Ei bine acel calugar a fost duhovnicul mamei mele, a fost ultimul om care a impartasit-o inainte sa se mute in lumea de dincolo. Acel calugar era Bucuria mamei mele. Acel calugar mi-a invatat copii sa mearga la biserica, mi-a dus copilul in Altar, acel calugar a intors la ortodoxie jumatate de oras. Intelegi? Chiar daca a primit incuvintare sa se casatoreasca (deja este casatorit acum) ce va face oare la judecata cu toti cei care au suferit cei care plang cei care s-au smintit din cauza lui? Oare nu ar fi trebuit sa se jertfeasca el ca sa se mantuiasca ceilalti? sau paote gresesc. Nu spun ca a gresit, nu spun ca am dreptate, spun doar Durerea mea personala. Nu stiu daca Harul lucraza sau nu, nu stiu nimci din toate astea... Ceea ce stiu este ca e CUMPLIT DE GREU sa traiesti cu durerea in sufelt ca ai smintit pe cineva...
Daca te-am rugat sa ne oprim am facut-o tocmai ptr ca consider ca Judecata noastra Nu este ca a Lui. De aceea sunt lucruri greu de inteles de una ca mine.
Imi esti draga urzicuta asa cum esti :D sa nu te schimbi:D
cu dragoste jenica
Reply With Quote