View Single Post
Vechi 27.07.2011, 21:56:48
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
agnosticismul nu este opus intrutotul gnosticismului.
Agniostici pot fi atit credinciosi cit si necredinciosi insa ateii sint fermi convinsi ca nu exista Dumnezeu pe cind necredinciosii agnostici nu resping posibilitatea asta iar credinciosii agnostici nu cred ca este demonstrabil la nivelul omului.
Gnosticii se bazeaza mai mult pe o cunoastere directa , nemijlocita a divinului bazata pe o imbinare intre logica, intuitie si revelatie.

Si eu am fost necredincios multa vreme insa in momentul cind am primit certitudini in prealabil nu excludeam nici existenta Sa si nici posibilele dovezi .
M-am asteptat la o dovada si am primit in urma botezului alta , pe prima am primitio mult mai tirziu dupa ce mai venisera si altele.
agnostic necredincios? sa luam din nou definitia ? ha ha ha adica sa iti traduc ´´ fara cunoastere(invatatura ´´ ´´ necredincios? si sa iti dau definitia prostiei
PROSTÍE, prostii, s. f. 1. Starea celui lipsit de învățătură, starea omului prost
asadar agnostic egal prost .....
si despre atei ... fara dumnezeu ... asadar negatia lui Dumnezeu nu e din cunoastere ci din lipsa ei ....
ateu , agnostic egal prost (lipsiti de invatatura ) ha ha ha
multa iubire
ps NECREDINCIÓS ~oásă (~óși, ~oáse) și substantival (negativ de la credincios) 1) Care nu crede în cineva sau în ceva;
asadar ateu si necredincios este acelasi lucru ... si sa continui cu demonstratia ?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 27.07.2011 at 22:02:37.
Reply With Quote