Citat:
În prealabil postat de jenica
Stiti care este marea mea problema? De ce marii nostri duhovnici nu spun nimic? De ce au ales ei oare rugaciunea ca mijloc de comunicare? De ce? Eu asta nu inteleg.. Daca am iesi in strada noi "turma mica" cine ne va incredinta ca voia noastra, este voia cea buna? Este foarte multa dreptate in ceea ce scriu unii aici.. Eu il admir mult pe IPS Serafim dar oare ar fi intradevar un patriarh potrivit? De ce marii nostri duhovnici nu spun nimic??
|
Foarte bine ai spus: de ce tac duhovnicii? Tocmai pentru a nu judeca! Nejudecarea place mult Domnului, in acest fel, rugaciunea primeste o mai mare putere.
Si Dumnezeu nu raspunde la proteste, ca doar nu Ii este frica Lui de noi. Insa vazand dorinta noastra exprimata in rugaciune, va inlatura pe cei ce nu merita sa-I conduca turma si ne va da noua, celor smeriti dupa inima noastra.
Masoneria nu are ce cauta in Biserica, insa daca Domnul s-a suparat pe noi si va ingadui una ca aceasta, noi nu avem cum sa ne impotrivim, ci va trebui sa rabdam precum Iov.Cu voia lui Dumnezeu vom cunoaste mai multe despre candidatii la scaunul de Patriarh, au inceput anchete la CNSAS.