:)Urzicuta,nu ne smintesti tu pe noi,caci"numai cei smintiti se smintesc",asa ca poti sa stai linistita,sa stai fara nicio grija ca nu vei reusi sa faci acest lucru pe aici.La mine acasa au venit doi Preoti care au tinut Sfestania si Sfantul Maslu(nu virtual ci real) si fara sa imi perceapa vreo taxa,le-am dat eu asa,din bun simt, cat am avut atunci,intrucat stateam cam prost la capitolul bani si tot mi-au refuzat acesti bani acesti Sfinti Parinti,chiar daca am insistat eu dar tot degeaba,intrucat nu au vrut sa ii primeasca absolut deloc.Cat despre faptul ca acasa vine doar unul pt.cel neputincios si slabanogit de pe urma pacatelor,da,eu la aceste exceptii de maxima urgenta ma refeream,in caz ca nu ai priceput matalutza acest amanunt destul de evident si clar.Si nu vorbesc din carti ci din fapte bazate pe realitate,si din proprie experienta, intrucat am si eu o varsta si sunt trecuta prin destul de multe evenimente si experiente neplacute ca sa stiu ce inseamna Sfanta Taina a Maslului si Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,dar nu numai aceste Sfinte Taine ci si celelalte.Asa ca lumea virtuala sa nu fie cumva pe acolo pe la tine pe acasa caci pe la mine acasa nu cred ca se oficiaza Sfinte Masluri si Sfestania virtual,;)cat despre degetul meu,el este cam mic si subtire ca sa ma pot ascunde dupa el.:D
|