View Single Post
Vechi 28.07.2011, 00:39:20
Melissa
Guest

Implicit

[quote=the_Listener;382757]
Citat:
Īn prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
depinde cit de intoxicat este ficatul atit alimentar cit si la nivel de trairi ( suparari , nervozitate etc) .... daca ai dureri de cap zone laterale sau in virful capului pot ajuta la diagnosticare ..... am putine date asa ca pot gresi , dar imi dau cu parerea si explic in functie de ce anume am primit ....
Fiziologie - In afara meselor, vezicula biliara serveste drept rezervor bilei secretate de catre ficat. In momentul mesei, in timpul trecerii bolului alimentar in duoden, ea se contracta si permite astfel evacuarea in intenstin a bilei necesare pentru absorbtia alimentelor, indeosebi a grasimilor.
multa iubire
ps semintele pot fi in cantitate prea mare , sau in combinatii prea dure ... nu stiu ce faci tu
multa iubire
Mananc foarte repede si nu mestec bine semintele si samburii( stiu ca nu-i bine deloc, dar imi plac ff mult):-)) E singura explicatie pe care am gasit-o eu pentru digestia proasta..Si da, uneori in crizele de bila am dureri laterale care mi se muta dintr-o parte in alta a capului..

Daca tot ai pomenit de "cat de intoxicat este ficatul", spune-mi tu ce cura de detoxifiere a organimului recomanzi?:-)
Reply With Quote