Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener
poti sa faci un test ... fa semintele PRAF cu o risnita si asa inghitele ... daca nu vei mai avea crize atunci e posibil sa fie ca nu le mesteci cum trebuie ....
|
Buna treaba, am sa incerc asa. Multumesc :-)
Citat:
exista cura de detoxifiere a ficatului de o zi daca stai bine cu tensiunea arteriala dar va trebui sa stai in ziua respectiva acasa neaparat ....
|
Stau foarte bine cu tensiunea arteriala. In ce consta cura?:-)
Citat:
dar in general eliminarea carnii de orice tip , oua lactate si brinza ... as incepe cu eliminarea brinzei si a lactatelor care sunt multtttt mai nocive decit carnea ..... as introduce seminte de in pentru omega 3 eliminind pestele , as elimina orice tip de ulei exceptia facind uleiul de masline , restul uleiurilor sunt proinflamatorii , as face niste analize ale sangelui ca sa vad cum stau inainte si sa pot compara dupa ca sa vad si rezultate CONCRETE si nu inchipuieli .... asta asa in mare . iar dupa asta as introduce niste ceaiuri in functie de analize .... asta la modul general vorbind
multa iubire
|
Eu nu stiam ca lactatele si branza sunt mai nocive decat carnea..De la tine am auzit prima oara informatia asta.
In rest, am prins ideea:-) Multam fain din nou!