View Single Post
Vechi 28.07.2011, 01:13:29
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
poti sa faci un test ... fa semintele PRAF cu o risnita si asa inghitele ... daca nu vei mai avea crize atunci e posibil sa fie ca nu le mesteci cum trebuie ....
Buna treaba, am sa incerc asa. Multumesc :-)

Citat:
exista cura de detoxifiere a ficatului de o zi daca stai bine cu tensiunea arteriala dar va trebui sa stai in ziua respectiva acasa neaparat ....
Stau foarte bine cu tensiunea arteriala. In ce consta cura?:-)

Citat:
dar in general eliminarea carnii de orice tip , oua lactate si brinza ... as incepe cu eliminarea brinzei si a lactatelor care sunt multtttt mai nocive decit carnea ..... as introduce seminte de in pentru omega 3 eliminind pestele , as elimina orice tip de ulei exceptia facind uleiul de masline , restul uleiurilor sunt proinflamatorii , as face niste analize ale sangelui ca sa vad cum stau inainte si sa pot compara dupa ca sa vad si rezultate CONCRETE si nu inchipuieli .... asta asa in mare . iar dupa asta as introduce niste ceaiuri in functie de analize .... asta la modul general vorbind
multa iubire
Eu nu stiam ca lactatele si branza sunt mai nocive decat carnea..De la tine am auzit prima oara informatia asta.

In rest, am prins ideea:-) Multam fain din nou!
Reply With Quote