View Single Post
Vechi 07.08.2007, 15:20:17
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Cuvantul poate zidi sau poate ucide...comunicarea de grup este o sabie cu doua taisuri,nu toti avem masura calitatii...dar sa nu consideram comunicarea periculoasa,ea influenteaza formarea noastra,altfel am ramane la nivelul dezvolatarii biologice,izolati,inapti pentru o interactiun e sociala..e un exercitiu bun...de multe ori ne simtim atrasi de comunicarea consumatorie(care ma indeamna sa furnizez informatii ca la scoala; de multe ori imi dau seama cat sunt de inveninate si totusi nu ma infranez,luati-le ca pe expresia unor stari..cred ca nu ne-ar strica mai multa intelegere pentru minusurile altora ,e mai usor sa barfesti decat sa spui lucruri nobile..eu am fost exponenta unei alte lumi,am trait intr-o lume fara Dumnezeu multa vreme pentru mine pana in 2000 Dumnezeul meu era muzica rock,punk,yoga ,alte preocupari diametral opuse religiei ortodoxe.Marturise4sc ca nu de [utine ori m-am simtit stingherita printre voi,dar trebuie sa ma familiarizez cu atmosfera si in acelasi timp sa fiu eu insami pana devin o pers,mai buna,,nu ma pot preface ca sunt ca voi..mi-e ciuda ca de fapt ceea ce percep a fi siropos e de multe ori profund si sincer..de multe ori am stiut ca postez prostii,....ce sa mai zic...nu toate albinele fac miere scuze ca v-am mahnit,scarbit ,dezgustat.:dozingoff:
Reply With Quote