Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Dragul meu, avionul nu merge pe bază de știință și tehnică și tot felul de teorii savante ci pe experiențele unor orbi care bâjbâind și crezând au reușit să găsească ce căutau căci li s-a dat de sus... iar eu nu neg știința sau tehnica sau ceva ce funcționează și a născocit omul ca să fie de folos cuiva ci neg minciunile și lăudăroșeniile și smintelile teoreticienilor și explicaționiștilor și modelatorilor absurzi și deducționiștilor lui pește prăjit pe cărbuni încinși la ursul din pădurea adormită care și-a pierdut codița căci a pescuit iarna după sfatul vulpiței argintii.
Voi încercați să mă scoateți că neg realitatea, păi nu neg realitatea deși ceea ce se vede și se simte e minciună și abea dincolo de ele, ceea ce nu se vede și nu se simte e Adevărul, dar intrăm în altă discuție... toată realitatea e un fals dacă nu ai ochi Dumnezeiești pentru ea...
Avionul merge pe bază de portanță, adică are niște aripi și ceva ce trage într-o direcție iar din pricina unghiului dintre aripă și linia paralelă cu pământul el poate să urce pe aer sau să coboare căci cu cât viteza e mai mare cu atât crește presiunea pe aripi și avionul are pe ce sta ca să nu cadă. Iar asta nu ține de știință ci de înțelepciune, de cel ce a observat Creația și a furat de la Dumnezeu ca să facă asemenea... Iar apoi au venit teoreticienii explicaționiști și au făcut ipoteze și axiome și pe baza lor au născocit dezastrul speculaționist. Ce are una cu alta? Ce are Lumina cu întunericool?
Mai de sus se vede rotunjit nu pământul ci se vede un cerc luminos rotunjit și de jur împrejur noapte, căci dacă te ridici suficient de sus ai să vezi și partea neagră unde soarele nu bate din pricina unghiului critic de refracție în păturile atmosferei.
Dar tu cum îți explici că luna ar putea fi văzută de jos luminată peste jumătate în timp ce și ea și soarele e pe cer în plină zi ținând cont că ea e sub soare? Nu se ppoate asta decât prin oglindire din păturile drepte, căci dacă pământul ar fi convex nu am avea aceiași strălucire pe suprafața lunii și ar fi doar un unghi foarte îngust când ea ar fi luminată din reflexie.
Deci nu soarele luminează luna ci ea e luminată din oglinda pământului, dreaptă, de la cercul luminos pe care-l face soarele pe porțiunea de pământ din pricina unghiului de reflexie, de aia e circulară. Nu se poate explica altfel. Deci de sus se vede un cerc luminos și în jur beznă fără stele, căci jos nu există stele, ci partea neagră e tot pământul intrat în noapte până la granița cu cerul în sus.
E foarte simplu și frumos dar voi țineți cu savanții gLumii, adică cu absurzii și mincinoșii lăudăroși și explicaționiști fiindcă nu vreți să concepeți că în Scriptură chiar e scris Adevărul.
|
vsovivi, tu traiesti in lumea basmelor... si daca azi nu exista avion, ai fi strigat in gura mare: Este imposibil ca o bucata de metal sa se ridice in aer.
Daca Pamantul e plat inseamna ca nu exista gravitatie, daca e asa inseamna ca nici nu ne trebuie avion ca sa zburam.