Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 28.07.2011, 11:30:19
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
vsovivi, tu traiesti in lumea basmelor... si daca azi nu exista avion, ai fi strigat in gura mare: Este imposibil ca o bucata de metal sa se ridice in aer.
Daca Pamantul e plat inseamna ca nu exista gravitatie, daca e asa inseamna ca nici nu ne trebuie avion ca sa zburam.
Nu-ți înțeleg logica, și nu știu de ce faci afirmații absurde care par că reies din ce scriu eu... dar eu scriu ceva și tu înțelegi ale tale... de ce să zic eu că o bucată de metal nu se poate ridica în aer? Păi e suficient să ai un balon cu aer cald, și gata ridici oricând o ganteră sau o ghiulea.

Păi nu există gravitație nici dacă ar fi rotund căci cum explici că în centru și aproape de centru forțele se compun și gravitația devine zero? Deci dacă în centru e zero, atunci din aproape în apropae rezultă că e zero și în oricedirecție. Deci nu are legătură căderea corpurilor cu gravitația adică cu atracția universală dintre mase... nu există așa ceva, ci sub CER apa curge și se adună în adunările sale, formând mările și toate particulele, inclusiv focul conține particule de apă. Deci toate sub cer cad spre adâncul mărilor la mijloc. De aceea pendulul lui Focault are ciudățenii, pentru că gravitația la centrul suprafeței pământului, undeva în zona „ecuatorială”, nu e la fel cu cea dinspre lateral ci apare o pendulare pentru că atracția e perpendiculară pe pământ doar la mijloc, în rest are un unghi mic dar suficient ca să fie pus în evidență. Asta cum explici dacă pământul ar fi sferă și ar avea forță gravitațională identică oriunde te-ai afla? Deci nu e glob, ci avem o semisferă de pământ aicea jos plasată pe ape și dicolo în jos nu e nimic astfel încât să poți să constați sau să mergi mai mult.

Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 11:34:09.
Reply With Quote