Dragii mei dragi... nu e vorba de iertare, Negroponte mi-ai adus lacrimi in ochi si pentru asta iti MULTUMESC. Nu am vrut sa cerem iertare unii de la altii,desi trebuie sa recunosc ( spre disperarea unora:p) ca spun si eu adesea iarta... Pentru mine, cuvantul IARTA repetat la nesfarsit si cu o incapatanare extraordinare are ca scop nu justificarea gestului in sine sau "scuzarea" lui, pur si simplu e o incercare "disperata" a forta propria-mi inima sa ii simta/cuprinda sensul. .. Acest topic a luat nastere in urma unei dureri personale, de aceea am indraznit sa va indemn, sa va rog, sa fiti voi buni si sa ma invatati si pe mine sa devin buna.. Nu vreau mesaje nesfarsite de iertare as vrea doar mesaje cu mai multa Iubire, Blandete, Bunatate, Rabdare...intarindu-ne unii pe altii in dreapta credinta. Stiti cum as vedea eu acest forum? Daca un frate a cazut, ceilalti 99 alerga in intampinarea lui..unul il scutura de praf, altul in intreab daca e ranit, un altul ii aduce o cana de apa,s.a.m.d....asta e cred eu un FORUM CRESTIN:)
|