28.07.2011, 12:45:28
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Oare la sodoma și gomora nu a căzut foc din cer? Oare pe vremea sfîntului Ilie nu s-au coborât foc din cer și a aprins jertfele și nu ardea apa până a lins focul cele 12 pietre ale lui Israel?
Deci dacă cade spre pământ conține apă, simplu, căci sub cer apele cad și se adună în adunările lor formând mările, deci conține apă. Și se vede și cu ochii că flăcările sunt o substanță incandescentă, care jos e mai mare și sus mai mică, deci atârnă spre pământ.
|
Un basm "frumos"... dar nu vad dovada.
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Cum explici atunci pendularea pendulului Focault dacă atracția e la fel pe tot „globul”? Care ne arată că doar undeva pe „ecuator” nu are pendulare?
Iar explicațiile astea date de tine, furate de la științifici, cu argumente din matebatica fatalistă și fizica absurdă sunt pentru credulii absurzi și fraieri care cred toate prostiile vrăjitorilor moderni, științificii gLumii care au explicat ei și au hotărât ei cum e ceea ce se vede și se pipăie... Nu-i mai credeți, pământul nu e planetă, stelele nu sunt sori, pământul nu e sferic, nu e glob, nu se învârte în jurul Soarelui și asta rezultă și din Experimentul_Michelson-Morley.
Iar atracție universală între corpuri nu există căci de multă vreme ar fi pus-o ei în evidență în zona de deasupra, în sondele spațiale sau stațiile orbitale ce stau în imponderabilitate, dar au constatat și ei că nu există atracție universală între corpuri însă au tăcut căci li s-ar fi dat peste cap toate minciunile și teoriile lor, și v-am explicat și eu prin mila Celui de sus că nu se poate astfel de modelări și mișcări, că de aia știu că i-a fost milă lui Dumnezeu de mine, dar n-ați citit, sau n-ați înțeles, deși nu era greu de priceput. Uite aici și aici... dar cred mai degrabă că nu vreți nu că nu puteți, sau poate vă explic eu prea prost. Mai bine nu mă pricep, nu știu.
|
Bine ca eu mint, si tu esti detinatorul adevarului. Nici nu mai are rost... du-te si vezi-ti de creierul tau pla... pardon, de Pamantul tau plat...
Last edited by GLAdoS; 28.07.2011 at 12:50:32.
|