Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 28.07.2011, 13:06:01
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Bine ca eu mint, si tu esti detinatorul adevarului. Nici nu mai are rost... du-te si vezi-ti de creierul tau pla... pardon, de Pamantul tau plat...
Păi nu tu minți ci tu ai crezut pe științifici gLumii căci nu ai avut cum să pricepi ce susțineau ei... nu ai putut fii cinstit până la capăt ca să pricepi de partea cui se află Adevărul, căci te-au îmbârligat fariseii și saducheii, proorcul mincinos ascuns sub piei de oi. Eu am priceput din mila Domnului căci celui ce bate i se deschide și cel ce caută găsește... și bine ar fi să fi fost pe Cale ca să nu mă trezesc arzând de viu în chinurile din păcură.

NU te fac mincinos ci doar un fraier păcălit ce nu prea avea cum să nu fi fost el păcălit, deci n-ai nicio vină în toată știința asta, că doar nu este a ta ci ne-au băgat-o în școli și facultăți cu forța pe gât. Deci ai fost abuzat așa ca mine și ca toți copiii tehnologificați, SiFi-litizați... asta este, și acuma degeaba ne supărăm dacă am vrut diplome de matematicieni și fizicieni și chimiști...

Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 13:08:48.
Reply With Quote